Οι γονείς μου και η οικογένεια που δημιούργησα

Οι γονείς μου Γιάννης και Χριστίνα-Νικολέτα (Νίνα)

Ένας άνθρωπος κρίνεται αξιόλογος από διάφορα χαρακτηριστικά στοιχεία όπως η συνολική ποιότητα του, η καλλιέργεια που διαθέτει, η συμπεριφορά του, οι γνώσεις, τα πτυχία του και πολλά άλλα στοιχεία του χαρακτήρα του.
Δεν είμαι εγώ αυτός που θα με αξιολογήσει, αλλά σίγουρα οφείλω να αναγνωρίζω την απεριόριστη προσφορά των γονέων μου. Εκείνοι ήταν που μόχθησαν για να δημιουργήσουν και να καλλιεργήσουν έναν άνθρωπο με ήθος, ιδανικά και αξίες. Δεν γνωρίζω το μέγεθος της επιτυχίας τους στην προσπάθεια αυτή, αλλά τους είμαι ευγνώμων γιατί με ανέθρεψαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και μου πρόσφεραν τα πάντα. Θα τους θυμάμαι και θα τους τιμάω για το υπόλοιπο της ζωής μου.

Η οικογένεια που δημιούργησα

Εδώ και μερικά χρόνια ευτύχησα να γνωρίσω και να παντρευτώ έναν υπέροχο άνθρωπο, την Ελευθερία. Αποτελεί το απόλυτο "λαχείο" της ζωής μου και μαζί με τα δύο (2) παιδάκια μας είναι οι δύο (2) μεγάλες λατρείες και ταυτόχρονα αδυναμίες μου.

Γιατί να με επιλέξετε

Πολυετής εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση

Διαθέτω τεράστια εμπειρία, πλέον των 25 ετών, έχοντας αναπτύξει μεγάλα πληρφοριακά έργα για λογαριασμό κορυφαίων εταιρείων πληροφορικής όπως η HellasNet, η Hellas On Line (HOL), η AMCO και η Cententia.

Ποικιλία Εφαρμογών και Τεχνολογιών

Έχω αναλάβει το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, τη διαφήμιση/προώθηση websites και ίντερνετ εφαρμογών σε πολλούς τομείς, με χρήση ποικίλων τεχνολογιών, ανεξαρτήτως πολυπλοκότητας και διασύνδεσης με άλλα πληροφοριακά συστήματα.

Συγκεκριμένα, έχω σχεδιάσει και κατασκευάσει websites ηλεκτρονικού εμπορίου, ebanking εφαρμογές, διαδικτυακές εφαρμογές eBooking για ξενοδοχεία, διαδικτυακές πλατφόρμες eLearning, εφαρμογές eGambling για διαδικτυακά καζίνο και καταστήματα ΟΠΑΠ και διαδικτυακές πλατφόρμες eRealEstate για μεσίτες ακινήτων.

Ιδανικά Αποτελέσματα

Διαθέτω τις ικανότητες και τεχνογνωσία ώστε να μεγαλώσω μία μικρή επιχείρηση, να της αυξάσω τη δημοτικότητά της, την επισκεψιμότητά της και κατ'επέκταση το τζίρο της.

Ακόμα, εφόσον το επιθυμεί ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, μπορώ να πετύχω επιθυμητή τιμή πώλησης της, χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες μου και το προσωπικό μου δίκτυο που αριθμεί περισσότερους από 100 ξένους επενδυτές/funds.