Ποδόσφαιρο - Μπάσκετ

Από μικρός η ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο ήταν διαρκής ως αγόρι. Στις πρώτες τάξεις του δημοτικού αγωνιζόμουν ως τερματοφύλακας και αμυντικός. Μετά την Τετάρτη δημοτικού καθιερώθηκα στη θέση του επιτελικού μέσου και επιθετικού όπου απέδιδα καλύτερα μιας και είχα έφεση στο σκοράρισμα.

Συνέχισα να παίζω ποδόσφαιρο και κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στην Αγγλία, όπου αγωνίστηκα στην ομάδα του πανεπιστημίου μου Lancaster university (φωτογραφία παρεά με τον καλό μου φίλο Γιάννη).

Μετά αγωνίστηκα σε κάποια ερασιτεχνικά τουρνουά και εβδομαδιαίους αγώνες 5x5 με φίλους.

Τα τελευταία χρόνια περισσότερο παρακολουθώ αγώνες ποδοσφαίρου και κάποιες φορές, όταν μου δινεται η ευκαιρία, αγωνίζομαι σε φιλικούς αγώνες με βετεράνους στα Σπάτα.

Επίσης έπαιζα μπάσκετ από το Γυμνάσιο λόγω ανάπτυξης/ύψους μου. Έπειτα την ενηλικίωσή μου, αλησμόνητοι θα μου μείνουν οι αγώνες στο Μοσχάτο και στα γήπεδα του Σ.Ε.Φ. όπου δεν είχαμε ηττηθεί ποτέ όταν παίζαμε παρέα με τον παιδικό μου φίλο Βαγγέλη.

Τώρα πλέον κυρίως παρακολουθώ αγώνες μπάσκετ.

Τέννις

Ξεκίνησα πριν μερικά χρόνια να παίζω τέννις για πλάκα μαζί με τον κουμπάρο μου τον Βαγγέλη. Χωρίς δάσκαλο/μαθήματα, αρχάριοι και οι 2 και αυτοδίδακτοι.

Έφτασα στο σημείο να λαμβάνω μέρος σε αρκετά επίσημα τουρνουά διαφόρων ομίλων, παίζοντας ως αντίπαλος ακόμα και με έμπειρους παίκτες σε τουρνουά του International Tennis Federation (ITF).

Μάλιστα είχα και κάποιες διακρίσεις και επιτυχίες σε κάποια τουρνουά (φωτογραφία).

Κατά διαστήματα σταματούσα να παίζω τέννις λόγω τραυματισμών, αλλά πλέον παίζω τακτικά σε εβδομαδιαία βάση με τον κουμπάρο μου Βαγγέλη και φίλους.

 

 

Ιστιοπλοϊα

Δυστυχώς αυτό το υπέροχο σπορ το ανακάλυψα αρκετά μεγάλος.

Πήρα το δίπλωμα ιστιοπλοϊας το 2009.

Λατρεύω τις βόλτες με ιστιοπλοϊκό (φωτογραφία).

Σκάκι

Κάποια στιγμή στο Γυμνάσιο θυμάμαι να πρωτοπαίζω σκάκι. Με γοήτευε η στρατηγική και η τακτική του παιχνιδιού ώστε να καταφέρεις να φτάσεις στη νίκη.

Δε βρήκα ποτέ το χρόνο να μελετήσω βιβλία και openings-τακτικές για το σκάκι, οπότε είμαι αυτοδίδακτος. Μαθαίνω και βελτιώνομαι αποκλειστικά μέσα από τις παρτίδες μου με άλλους.

Κάποια χρονική στιγμή λίγο μετά το Λύκειο γράφτηκα για μικρό διάστημα στο σκακιστικό όμιλο Μοσχάτου όπου πραγματοποίησα αγώνες.

Μεσολάβησαν αρκετά χρόνια όπου δεν έπαιζα σκάκι, αλλά την τελευταία 10ετία και ειδικότερα τα τελευταία χρόνια παίζω μερικές παρτίδες σκάκι σε εβδομαδιαία βάση.

Μπορείτε να με βρείτε στο Chess.com στη διεύθυνση https://www.chess.com/member/georgei13 και να με προσκαλέσετε για παρτίδα σκάκι. Η φωτογραφία είναι από το προφίλ μου στο Chess.com

 

Παναθηναϊκός

Η μεγάλη μου αδυναμία από τα παιδικά μου χρόνια ήταν ο Παναθηναϊκός. Σε όλη μου τη ζωή δαπάνησα ατελείωτο χρόνο και πρόσφερα με ποικίλους τρόπους σε όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού (ΠΑΕ, ΚΑΕ, ερασιτέχνης), συνεισφέροντας και οικονομικά.

Δημιούργησα με μεράκι το πρώτο web site για τον Παναθηναϊκό. Ήταν Οκτώβριος του 1994 όταν πρωτολειτούργησε το website με ποικιλία θεμάτων από όλα τα τμήματα της ομάδας (1η φωτογραφία). Επέκτεινα το website προσθέτοντας ενότητες όπως η 1η ΠΑΟ Web fans σελίδα και συντήρησα το website το διάστημα 1994-1997.

Ξεκίνησα να ασχολούμαι με τα συνδεσμιακά του Παναθηναϊκού το 1994, κατά την διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών μου στο Λονδίνο. Εκείνη την εποχή έγινα διοικητικό στέλεχος στην ΠΑΛΕΦΙΠ Αγγλίας (2η φωτογραφία από την εκδρομή στη Γαλλία για τον αγώνα Ναντ-Παναθηναϊκός: 0-0). Στην ΠΑΛΕΦΙΠ Αγγλίας γνώρισα και τον κουμπάρο μου Κοσμά. Ως μέλος της ΠΑΛΕΦΙΠ Αγγλίας διατηρούσα πολύ καλές σχέσεις με την ΠΑΕ, όπου το 1996 μου έγινε προσωπική ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της Παιανίας (3η φωτογραφία από την αίθουσα τροπαίων) και γνώρισα από κοντά με μεγάλη μου χαρά κάποιους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Επίσης είχα πολύ φιλικές σχέσεις και με τους συνδέσμους μας Mad Boys και Athens Fans.

Στην συνέχεια επιστρέφοντας μόνιμα στην Ελλάδα και μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων μου, δημιούργησα μαζί με τον καλό μου φίλο Τίμη το επίσημο website της ΠΑΛΕΦΙΠ (4η φωτογραφία, έναρξη λειτουργίας: Οκτώβριος 1997). Ταυτόχρονα είχα γίνει μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΛΕΦΙΠ Αθήνας και είχα διάφορες αρμοδιότητες όπως επίβλεψη στους αγώνες, εγγραφή άρθρων της ΠΑΛΕΦΙΠ στην εφημερίδα Αθλητική Ηχώ, κ.α.

Για δύο περίπου έτη (1997-99) παρουσίαζα μαζί με τον Τίμη, τον Σίμο και τον Γρηγόρη την τηλεοπτική εκπομπή των φιλάθλων του Παναθηναϊκού "Πράσινη Κερκίδα" στο κανάλι TeleCity. Την ίδια χρονική περίοδο, στο ραδιοφωνικό σταθμό του TeleCity παρουσίαζα εκπομπή για τον Παναθηναϊκό μαζί με τον Κώστα. Επειδή είχα το σθένος να χρησιμοποιώ τη γλώσσα της αλήθειας, αρκετά συχνά δεχόμουν συγχαρητήρια τηλεφωνήματα στον σταθμό ενώ στα γήπεδα άκουγα με προσοχή τις απόψεις των φιλάθλων μας.

Τον Ιούνιο 1999 παρουσιάστηκε online το επίσημο website της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ένα πλήρες δομημένο σύστημα όπου συμπεριλαμβάνει κάθε είδους στατιστικά στοιχεία και ρεπορτάζ, πλούσιο φωτογραφικό υλικό, chat, το περιοδικό "Παναθηναικό Τριφύλλι" online, τους συνδέσμους του Παναθηναϊκού, online μεταδόσεις αγώνων, online νέα και πολλά άλλα. Λόγω της εμπειρίας μου και της αγάπης μου για την ομάδα σχεδίασα μέρος της βάσης δεδομένων και ανέπτυξα διάφορα δυναμικές ενότητες στο website και στο σύστημα διαχείρισής του (5η φωτογραφία).

Το 2001 ανέλαβα και υλοποίησα το 1ο επίσημο website της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έπειτα από προτροπή των αείμνηστων Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου. Το website βγήκε online το Νοέμβριο 2001 (6η φωτογραφία). Είχα μία ιδιαίτερη σχέση μαζί τους όπως και με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την Κατερίνα Γιαννακοπούλου. Είναι μία εξαιρετική οικογένεια και δε θα ξεχάσω ποτέ τις ιστορίες που μου έχει διηγηθεί ο κύριος Παύλος, ούτε την απαράμιλη τρέλλα που μου μετέδιδε ο κύριος Θανάσης.

Πλέον παραμένω ένας πιστός αγνός Παναθηναϊκός που παρακολουθώ από κοντά την ομάδα και τις εξελίξεις (σε όλα τα τμήματα) και είμαι δίπλα στις χαρές και στις λύπες (7η φωτογραφία).

Γιατί να με επιλέξετε

Πολυετής εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση

Διαθέτω τεράστια εμπειρία, πλέον των 25 ετών, έχοντας αναπτύξει μεγάλα πληρφοριακά έργα για λογαριασμό κορυφαίων εταιρείων πληροφορικής όπως η HellasNet, η Hellas On Line (HOL), η AMCO και η Cententia.

Ποικιλία Εφαρμογών και Τεχνολογιών

Έχω αναλάβει το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, τη διαφήμιση/προώθηση websites και ίντερνετ εφαρμογών σε πολλούς τομείς, με χρήση ποικίλων τεχνολογιών, ανεξαρτήτως πολυπλοκότητας και διασύνδεσης με άλλα πληροφοριακά συστήματα.

Συγκεκριμένα, έχω σχεδιάσει και κατασκευάσει websites ηλεκτρονικού εμπορίου, ebanking εφαρμογές, διαδικτυακές εφαρμογές eBooking για ξενοδοχεία, διαδικτυακές πλατφόρμες eLearning, εφαρμογές eGambling για διαδικτυακά καζίνο και καταστήματα ΟΠΑΠ και διαδικτυακές πλατφόρμες eRealEstate για μεσίτες ακινήτων.

Ιδανικά Αποτελέσματα

Διαθέτω τις ικανότητες και τεχνογνωσία ώστε να μεγαλώσω μία μικρή επιχείρηση, να της αυξάσω τη δημοτικότητά της, την επισκεψιμότητά της και κατ'επέκταση το τζίρο της.

Ακόμα, εφόσον το επιθυμεί ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, μπορώ να πετύχω επιθυμητή τιμή πώλησης της, χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες μου και το προσωπικό μου δίκτυο που αριθμεί περισσότερους από 100 ξένους επενδυτές/funds.