Η εμπειρία μου σε συνδυασμό με την κατάλληλη χρήση εφαρμογών και εργαλείων αυξάνουν τη δημοτικότητα και την επισκεψιμότητα στα Websites

Search Engine Optimization (SEO)

Είμαι από το πρωτοπόρους που ανέπτυξα μεθόδους Search Engine Optimaztion (SEO) για τα websites πελατών. Είναι πολύ σημαντικό για την προώθηση των websites να εμφανίζεται σε υψηλή θέση στις μηχανές αναζήτησης. Η ολοκληρωμένη μεθοδολογία που έχω αναπτύξει και εφαρμόσει με μεγάλη επιτυχία σε websites πελατών, συμπεριλαμβάνει το επιχειρηματικό σύστημα βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO) που αποτελείται από 12 υποενότητες και προωθεί websites σε δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης, ώστε να εμφανίζονται σε υψηλή θέση για επιλεγμένες λέξεις κλειδιά.

Email & SMS Marketing

Επιπρόσθετα, έχω τεράστια εμπειρία στη διαδικτυακή διαφήμιση, την προώθηση websites, τη διαφήμιση μέσω email και τη διαφήμιση με SMS μηνύματα. Όλα αυτά τα χρόνια έχω χρησιμοποιήσει τις πιο ανεπτυγμένες πλατφόρμες για email και SMS διαφήμιση, γνωρίζοντας τα χαρακτηριστικά τους και διαθέτοντας τη γνώση για να συγκρίνω τα θετικά και αρνητικά τους στοιχεία καθώς και τα κόστη τους. Ακόμα αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα συστήματα που χρησιμοποιώ είναι συμβατά με τους νόμους και ειδικά με το GDPR.

Ad Networks & Social Media Marketing

Επίσης έχω συμβάλει σε πετυχημένες διαφημιστικές καμπάνιες πελατών, όπου χρησιμοποίησα όλα τα δημοφιλή online κανάλια, ανάλογα με την κάθε περίπτωση, όπως το Google Ads και το Microsoft Ads, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως Facebook, YouTube και Instagram. Πραγματοποιώ ανάλυση των αναφορών από τα κανάλια με δικές μου εφαρμογές ώστε να καταλήγω σε ουσιαστικά και χρήσιμα συμπεράσματα, που με οδηγούν στη βελτιστοποίηση των διαφημιστικών καμπανιών και των λέξεων-φράσεων που χρησιμοποιούνται.

Γιατί να με επιλέξετε

Πολυετής εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση

Διαθέτω τεράστια εμπειρία, πλέον των 25 ετών, έχοντας αναπτύξει μεγάλα πληρφοριακά έργα για λογαριασμό κορυφαίων εταιρείων πληροφορικής όπως η HellasNet, η Hellas On Line (HOL), η AMCO και η Cententia.

Ποικιλία Εφαρμογών και Τεχνολογιών

Έχω αναλάβει το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, τη διαφήμιση/προώθηση websites και ίντερνετ εφαρμογών σε πολλούς τομείς, με χρήση ποικίλων τεχνολογιών, ανεξαρτήτως πολυπλοκότητας και διασύνδεσης με άλλα πληροφοριακά συστήματα.

Συγκεκριμένα, έχω σχεδιάσει και κατασκευάσει websites ηλεκτρονικού εμπορίου, ebanking εφαρμογές, διαδικτυακές εφαρμογές eBooking για ξενοδοχεία, διαδικτυακές πλατφόρμες eLearning, εφαρμογές eGambling για διαδικτυακά καζίνο και καταστήματα ΟΠΑΠ και διαδικτυακές πλατφόρμες eRealEstate για μεσίτες ακινήτων.

Ιδανικά Αποτελέσματα

Διαθέτω τις ικανότητες και τεχνογνωσία ώστε να μεγαλώσω μία μικρή επιχείρηση, να της αυξάσω τη δημοτικότητά της, την επισκεψιμότητά της και κατ'επέκταση το τζίρο της.

Ακόμα, εφόσον το επιθυμεί ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, μπορώ να πετύχω επιθυμητή τιμή πώλησης της, χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες μου και το προσωπικό μου δίκτυο που αριθμεί περισσότερους από 100 ξένους επενδυτές/funds.